Pharmaself – Apotheek Koster – Lelystad

Pharmaself

Uw geneesmiddelen 24/7 ophalen wanneer het u uitkomt.

Wat moet u daar voor doen?

Als u gebruik wilt maken van onze Pharmaself kunt u zich inschrijven bij onze apotheek en dient u in het bezit te zijn van een mobiele telefoon. U ontvangt een gratis sms-bericht met de vermelding van uw afhaalcode, zodra uw medicijnen voor u klaarliggen. Met deze code heeft u 24 uur per dag toegang tot uw geneesmiddelen.

De voordelen:

  • Geen wachttijden.
  • U bepaalt wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.

Wat kan er niet in het kluisje?

  • Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden.
  • Producten met afmeting groter dan een schoenendoos.
  • Geneesmiddelen die u voor de eerste of tweede keer gebruikt.

Hoe werkt onze Pharmaself?

1. Inschrijven

U vult uw gegevens in op het inschrijfformulier (deze kunt u direct afdrukken) en u tekent voor akkoord voor de  gebruikersovereenkomst en voor automatische incasso van geneesmiddelen die wij niet rechtstreeks voor u kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar. U dient er voor te zorgen dat onze apotheek altijd uw juiste mobiele telefoonnummer heeft.

2. Geneesmiddelen klaarzetten

Na ontvangst van het recept worden de geneesmiddelen binnen een werkdag voor u klaargezet in de Pharmaself.

3. SMS-bericht

U ontvangt een gratis SMS-bericht dat uw geneesmiddelen opgehaald kunnen worden. In het SMS-bericht wordt een afhaalcode aan u verstrekt. Een tweede sms wordt verzonden 24 uur voordat de eindtijd verstrijkt. Na 72 uur wordt uw geneesmiddel uit het kluisje gehaald en kunt u het in de apotheek ophalen tijdens de openingstijden.

4. Geneesmiddelen ophalen uit de Pharmaself

Volg de instructies op het scherm van de Pharmaself. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt. Let op: u kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt. De Pharmaself is gebruiksvriendelijk. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.

Medicatiebegeleiding

  • Uw apotheker is met zijn team gespecialiseerd in geneesmiddelen.
  • Met alle vragen over uw geneesmiddelen kunt u bij ons terecht. Zoals: welke soorten geneesmiddelen zijn er, hoe werken ze, hoe gebruikt u ze, wat zijn de bijwerkingen, enzovoort.
  • Daarnaast controleren wij iedere keer als u een nieuw geneesmiddel komt halen of het voorgeschreven geneesmiddel past bij uw gezondheidssituatie en wel samengaat met de geneesmiddelen die u eventueel al gebruikt. Waar nodig, nemen wij contact met uw arts op.