Incontinentiemateriaal, diabetes testmateriaal, catheters en wondverband – Apotheek Koster – Lelystad

Incontinentiemateriaal, diabetes testmateriaal, catheters en wondverband

Bent u in 2021 afhankelijk van oa hulpmiddelen dan kunt u ondanks berichtgeving vanuit enkele verzekeraars gewoon met uw hulpmiddelenrecept bij de apotheken van Apothekersgroep Lelystad terecht. Apothekersgroep Lelystad wordt gevormd door Apotheek De Jol, Apotheek Ex Aqua, Apotheek Koster en Apotheek Reuvers.

Platvorm Elke

Vanaf 2021 gaan wij voor alle verzekeraars gebruik maken van het landelijke cliëntenportaal Elke (meer info volgt). Heeft u hulpmiddelen nodig en heeft u daarvoor een recept van uw voorschrijver gekregen, dan melden wij u bij ons in de apotheek aan bij het Elke portaal. In het portaal van Elke kunt u en kunnen wij vervolgens alle informatie over uw hulpmiddelen leveringen inzien.

Hulpmiddelen categorieën

De volgende hulpmiddelen kunnen wij in samenwerking met Elke voor u organiseren

  • Continentiezorg absorberend (incontinentiemateriaal)
  • Continentiezorg afvoerend (catheters en toebehoren)
  • Wondzorg (verbandmaterialen)
  • Diabeteszorg (bloedglucosemeters, teststripjes, lancetten)
  • Drinkvoeding

Advisering

Om onze cliënten van de juiste adviezen te voorzien werkt Elke op ieder onderwerp samen met specialistische verpleegkundigen vanuit Hulpmiddelenbezorgd.nl (voor wond- en continentiezorg) en Onemed (voor diabeteszorg en drinkvoeding). Is op basis van uw recept en in overleg met de verpleegkundige de juiste product keuze gemaakt dan worden uw producten (periodiek) bij u thuisbezorgd. Heeft u vervolgens vragen over uw leveringen dan kunt u contact opnemen met uw apotheek. Wij helpen u graag.

LET OP: deze pagina zal de komende weken frequent aan worden gepast. Hou ons dus goed in de gaten. (laatste update 1 december 2020).